Opened 9 years ago

Closed 9 years ago

#553 closed defect/bug (Incomplete/Missing infos)

Can't load MarcoPolo maps on MacOs 10.6.2

Reported by: greghy Owned by: cp15
Priority: major Milestone: version 0.2.0
Component: mapdrivers/M&G Version: git master
Severity: Keywords: maps, path
Cc:

Description

Hi, I setup my navit.xml as this:

<mapset enabled="yes">
	<map type="mg" enabled="yes" data="/Users/greg/Documents/mappe/DIRLAN_GER/DEM.map"/>
	<map type="mg" enabled="no" data="/Users/greg/Documents/mappe/DIRLAN_GER/DEM.map/smp1.smp"/>
	<map type="mg" enabled="no" data="/Users/greg/Documents/mappe/DIRLAN_GER/DEM.map/smp2.smp"/>
	<map type="mg" enabled="yes" data="/Users/greg/Documents/mappe/DIRLAN_GER/DEM.map/smp3.smp"/>
	<map type="mg" enabled="no" data="/Users/greg/Documents/mappe/DIRLAN_GER/DEM.map/smp4.smp"/>
	<map type="mg" enabled="no" data="/Users/greg/Documents/mappe/DIRLAN_GER/DEM.map/smp5.smp"/>
</mapset>

when I launch Navit I get this error:

Xlib:  extension "RANDR" missing on display "/tmp/launch-KDBhkB/:0".
vehicle_gpsd:vehicle_gpsd_try_open:Trying to connect to localhost:default
vehicle_gpsd:vehicle_gpsd_try_open:Connected to gpsd fd=4 evwatch=xxxxxxxx
navit:file_wordexp_new:wordexp('/Users/xxxx/Documents/mappe/DIRLAN_GER/DEM.map/smp3.smp') returned 6
Bus error

It's strange because Navit load the map /Users/xxxx/Documents/mappe/DIRLAN_GER/DEM.map but not /Users/xxxx/Documents/mappe/DIRLAN_GER/DEM.map/smp3.smp that is in it!

Change History (2)

comment:1 Changed 9 years ago by kazer

Do you have the issue also with other smps? or only with smp3 ?

comment:2 Changed 9 years ago by kazer

  • Resolution set to Incomplete/Missing infos
  • Status changed from new to closed

No updates in 4 months, missing infos.

Note: See TracTickets for help on using tickets.