Opened 9 years ago

Closed 6 years ago

#683 closed defect/bug (wontfix)

Street search not working when using M&G and OSM map

Reported by: hape Owned by: KaZeR
Priority: minor Milestone:
Component: mapdrivers/M&G Version: git master
Severity: Keywords:
Cc:

Description (last modified by usul)

I have a problem with the street search of the current SVN version with the GUI internal. I have a M&G and an OSM Map on my Palm pre. Since one of the last changes it was possible to have both maps configured and only one active. Like this:

<mapset enabled="yes"> 
    <map type="mg" enabled="yes" active="no" data="/media/internal/appdata/org.webosinternals.navit/maps/dem.map/smp3.smp" />

    <map type="mg" enabled="yes" active="no" data="/media/internal/appdata/org.webosinternals.navit/maps/dem.map" />

    <map type="binfile" enabled="yes" active="yes" data="/media/internal/appdata/org.webosinternals.navit/maps/osm/*.bin"/>
</mapset>

The city search then showed me the cities from both maps. The street search then took the map of the selected city. That do not work anymore since one of the latest changes. The cities of both maps are still shown, but I do not get any streets. I can type what I like the list is empty. No error message in the log...

Any Idea what could be the reason? It was a good way to use the better street index of the M&G map and use the more current OSM map for driving directions.

Change History (1)

comment:1 Changed 6 years ago by usul

  • Component changed from core to mapdrivers/M&G
  • Description modified (diff)
  • Priority changed from major to minor
  • Resolution set to wontfix
  • Status changed from new to closed

We consider discontinuing the M&G drivers, so IMHO this issue is no more important

Note: See TracTickets for help on using tickets.