Opened 8 years ago

Last modified 12 months ago

#806 assigned defect/bug

Changing the vehicle in Navit's menu doesn't change the vehicle marked active in the vehicle list

Reported by: praenki Owned by: http://wiki.navit-project.org/index.php/user:jkoan
Priority: major Milestone: version 0.5.1
Component: port/android Version: git master
Severity: normal Keywords: ui, routing
Cc: wiki.navit-project.org/index.php/user:naggety

Description

Steps to simulate the problem reported:

  1. Enter Navit's menu
  2. Select "vehicle" (brings you to the list of enabled vehicles)
  3. Select the vehicle you want to activate (brings you the list of profiles)
  4. Select "activate"

First problem here: Selecting "activate" doesn't bring you back to the list of vehicles. I have to press the "back" button of my HTC Desire. Doing this, doesn't activate the newly selected vehicle. In fact it is active - only the gui hasn't been updated. Leaving the menu and reentering the vehicles section proves it.

Change History (4)

comment:1 Changed 5 years ago by usul

  • Keywords ui routing added
  • Milestone set to version 0.5.1

Ok, as I undestand, the routing is affected, but the UI is not. Needs to be checked, if really just Android is affected.

Is a bug, even if somehow related to UX. Will just add it to the hotfix release as a first step.

comment:2 Changed 15 months ago by http://wiki.navit-project.org/index.php/user:jkoan

  • Severity set to normal

Hello praenki, could you please join the Navit beta testing group and recheck?

Thank you for your afforded

comment:3 Changed 15 months ago by http://wiki.navit-project.org/index.php/user:jkoan

  • Owner changed from cp15 to http://wiki.navit-project.org/index.php/user:jkoan
  • Status changed from new to assigned

comment:4 Changed 12 months ago by wiki.navit-project.org/index.php/user:naggety

  • Cc wiki.navit-project.org/index.php/user:naggety added
Note: See TracTickets for help on using tickets.